«

»

Жов 23

ВИБОРИ ЛІДЕРА УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВАПНЯРСЬКОЇ ТГ-2023

✅ВИБОРИ ЛІДЕРА УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВАПНЯРСЬКОЇ ТГ-2023✅
Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства.
🎉 6 жовтня на базі Вапнярського ліцею N 1 відбулися вибори лідера учнівського самоврядування Вапнярської ТГ. У даному заході були задіяні учні 8-11 класів закладів освіти громади, усього 31 учасник, з них 12 учнів були кандидатами на пост лідера учнівського самоврядування ТГ. 🙋Кандидати презентували свої плани та ідеї щодо роботи учнівського самоврядування громади. Під час виборів вони також продемонстрували свої спікерські можливості та вміння швидко приймати рішення в різноманітних конкурсах, проявили творчість👩‍🎨, знімаючи відео TikTok на задану тему, та показали свою ерудицію👩‍🎓. Важливо, що під час виборів був проведений майстер-клас з плетіння патріотичного браслета для захисників💙💛, що сприяло об’єднанню учнів. Майстер-клас проводили Дмитрюк Лариса Миколаївна з дочкою, саме за проханням її чоловіка, який зараз боронить нашу державу від злого окупанта.
☕Під час чаювання діти мали можливість спілкуватися та знайомитися ближче, споживаючи смачну випічку. ✅🥇За результатами голосування перемогу здобула учениця Вапнярського ліцею N 2 Данчик Богдана💐👏, і вона тепер буде відігравати ключову роль в керівництві учнівським самоврядуванням громади та реалізації їхніх ініціатив. ✅🥈Друге місце посіла учениця Вапнярського ліцею N 1 Патляк Ярослава💐👏, яка була призначена заступником Лідера учнівського самоврядування Вапнярської громади.
🌹Бажаємо новообраному лідеру учнівського самоврядування натхнення, наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>