«

»

Гру 11

Онлайн флешмоб «Книга- колодязь живильної роси»

  Книга – унікальне, феноменальне творіння людства. Ми не можемо уявити своє життя без книги. Книги – наші постійні супутники. Книга – джерело знань для кожної людини. Книга – наш найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях. Недарма в народі кажуть: книга вчить як на світі жить; хто багато читає, той багато знає.
Скільки книг треба прочитати, щоб бути освіченим, розумним, мудрим, щоб пізнати світ? Цього ніхто не знає. Читати потрібно все життя. Вік живи, вік учись.
Читають книги навчаючись, здобуваючи знання, читають і в час відпочинку. Любов до книги народжується ще з дитинства і продовжується все життя. Гарну книжку часто читаємо багато разів і кожен раз знаходимо в ній щось нове, цікаве, вражаюче.
  Учні 8А, 8Б класів долучились до онлайн флешмобу «Книга- колодязь живильної роси», де кожен мав змогу на своїй сторінці в соцмережах Інстаграм, Фейсбук, Тік Ток розповісти та порадити книгу, з якою вони познайомились. Матеріали було розміщено за хежтегом #Тижденьзарубіжноїлітератури#Флешмоб#Книгаколодязьживильноїроси#
Активні учасники заходу:
8А Пшеничний Вадим
8А Стас Матеїшин
8А Дмитро Смірнов
8А Данило Садовий
8Б Влад Мазур
8Б Вікторія Компанієць
8Б Ангеліна Мазур
8Б Марина Урсоленко
8Б Уляна Баранюк

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>