«

»

Вер 30

День працівників освіти

Шановні освітяни!
Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.
Прийміть найщиріші вітання із Днем працівників освіти. Ваша щоденна праця із дітьми та молоддю є найважливішою для розвитку кожної нації, кожної громади. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук у далеко не простій справі навчання, виховання та розвитку кожної дитини, за вашу самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої України.
Вітаємо також вчителів-пенсіонерів педагогічної праці, з професійним святом. Бажаємо кожному із вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани ваших учнів!
den_vchitelia_1

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>