«

»

Лют 21

“Засинай з мрією, а прокидайся з планом!”

?”Засинай з мрією, а прокидайся з планом”.
   Саме під таким гаслом сьогодні, 20 лютого 2020 року, члени учнівського самоврядування вирушили на зустріч з головою Вапнярської об’єднаної територіальної громади Горенюком Олександром Петровичем.
Лідер учнівського самоврядування Стангріт Анастасія, разом з своїми помічниками Задаченковою Ольгою,  Масловською Кариною, Дмитрюк Дарією,   учнями 10-А класу та  вчителем правознавства Топольницькою Людмилою Леонідівною ретельно готувалися до цієї зустрічі, адже питання, яке вони обговорювали,  стосувалося перспективи розвитку рідного селища.
   Старшокласники плідно поспілкувалися з очільником громади, який розповів про здобутки і проблеми в діяльності органів місцевого самоврядування, про перспективи розвитку селища та плюси децентралізації влади.
   Членам учнівського самоврядування не байдужа доля селища, тому вони презентували ряд своїх творчих проектів на тему “Вапнярка: погляд у майбутнє”, де креативно, неординарно показали своє бачення змін на краще рідного селища, а саме: створення простору для молоді, дітей і гостей громади, зон для активного відпочинку та озеленення території селища. Олександра Петровича зацікавили запропоновані учнями проекти. Зустріч була цікавою і змістовною. Старшокласники задавали багато питань і отримали змістовні відповіді.
IMG-54bfeb4bf4f0a169fc99e4d380e17e39-V

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>