«

»

Вер 21

Золота пора року…

За вікнами зараз осінь... Золота пора року, що дивує багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб: від яскравих, вражаючих уяву, до розмито-прозорих півтонів. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого листя, грона горобини, овочі, фрукти, ягоди, шишки тощо.
Щороку в нашому закладі проводиться виставка осінніх композицій. На виставці представлені найрізноманітніші роботи: квіткові букети, вироби з природного матеріалу, композиції з овочів. Вражає розмаїття природного матеріалу і фантазія учасників. Учні з натхненням підійшли до створення композицій.
Дякуємо всім учасникам за участь у виставці та за свято, готуючись до якого можна проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені, запахом її дарів.
yarmarok

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>