«

»

Лют 05

Подяка батькам та меценатам 1-А класу

Вапнярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 виносить подяку батькам та меценатам, що надали щедру допомогу у проведенні ремонту та відновленні навчального приміщення для учнів 1-А класу!
Особливу вдячність висловлюємо тим, хто виконав левову частку робіт та надав найбільше фінансової підтримки: Юлії та Максиму Сігідіненкам, Віталію та Інні Пийводі, Антоніні Мацієвській, Володимиру Вдовіну, а також Вапнярській селищній раді, що виділила на відповідні витрати значну матеріальну допомогу. Повсякчас щиро відгукувались на прохання і надавали нагальне сприяння у проведенні поточних робіт з відновлення класної кімнати Олександр та Аліна Вінніцькі, Володимир і Марина Дзякан, Роман Лаврик, Надія Кочурко, изображение_viber_2021-02-04_21-19-57Вікторія Німерчук, Людмила Мордванюк, Віталія та Олег Книш, Катерина та Олександр Дудін, Олена Усата, Наталія Карпова, Ліна Прокоф’єва, Юлія Гончар, Олександр Хоміцький, Дмитро Бак, Альона Варич. Також варто відзначити самовіддану працю, організаторські здібності та відверту небайдужість вчителя Анни Вікторівни Левицької, під чутливим проводом якої і відбулася благородна справа з відродження класного приміщення.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>