«

»

Кві 12

Вступ до школи

Вступ до школи – важливий момент у житті дитини. Він пов’язаний з новим типом стосунків з оточенням ровесниками й дорослими, новим видом діяльності. Питання підготовки дітей до школи хвилює багатьох батьків.
31 березня 2023 року у нашому закладі були проведені збори для батьків майбутніх першокласників.
Адміністрація закладу освіти надала різноманітну інформацію щодо особливостей освітнього процесу в початковій школі, правила оформлення документів і вступу до школи та рекомендації, щодо підготовки малюків до шкільного навчання.
Козак Людмила Дмитрівна провела ранкову зустріч “Щирий м’яч”; інтерактивну вправу “Моя дитина найкраща”; щоденні новини, де батьки ознайомилися з структурою проведення навчальних занять, з поняттям НУШ, з періодами навчання у початковій школі; надала тест про розвинені вольові звички майбутніх першокласників; провела анкетування.
Задаченков Анатолій Васильович провів знайомство з дітками в ігровій формі; розказав малюкам про ціваке проведення часу в школі; показав чудовий театральний виступ по казці “Коза-дереза” з своїми учнями 4-го класу.
Чухрій Ірина Борисівна прикрасила клас кольоровими кульками та разом з дітьми провела чудову руханку на англійській мові “Baby shark”.
Білецький Сергій Павлович заграв дітлахам на музичних інструментах та разом з дітьми заспівали пісню “Ой, у лузі червона калина”.
Будемо раді бачити таких гарних, розумних, кмітливих діток в нашому ліцеї!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>