«

»

Кві 12

Загальні збори Учнівської ради Вінниччини

💙💛04.04.2023 відбулися ”Загальні збори Учнівської ради Вінниччини💙💛
Все відбувалося у місті Вінниця на базі МЦ «Квадрат».
На зборах було присутньо 63 делегати з усіх територіальних громад Вінницької області. Нашу громаду презентувала Ярослава Патляк 🌷, учениця 9-Б класу Вапнярського ліцею N 1. Після закінчення зборів Ярослава поділилася своїми враженнями та емоціями, розповіла що відбувалося та що цікавого і корисного вона для себе взяла.
«На такому заході я була вперше та отримала незабутні емоції. Ми об‘єдналися в велику дружню команду, разом працювали, обрали нову президію, розділилися по комітетах, на яких будем працювати далі та йти до спільної мети. На початку зборів з вітальним словом завітали:
📌Заболотна Наталя Михайлівна – перша заступниця Голови Вінницької ОВА.
📌 Буняк Володимир Володимирович –директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА.
📌 Кобися Микола Володимирович – радник Голови Вінницької ОВА з питань молодіжної політики.
Потім своїм досвідом поділилися Юлія Юнова🌷та Анна Оцвера🌷. Дівчата розповіли нам про усі успіхи та труднощі, які відбулися в них на пройденому шляху.
Мені було дуже приємно познайомитися та поспілкуватися з новими людьми, побачити все це на власні очі, пережити ці круті емоції та отримати важливий досвід на майбутнє. Велике спасибі організаторам, що вони змогли організувати все на вищому рівні, зібрати таку велику аудиторію та з користю провести час. З нетерпінням чекаю на інші зустрічі і маю за мету далі розвиватися та працювати у цій дружній команді»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>