«

»

Гру 11

Тиждень зарубіжної літератури📖

  У Вапнярському ліцеї №1 з 27 листопада по 1грудня проходив тиждень зарубіжної літератури під девізом «Література – це храм, куди можна увійти лише з чистою совістю і благородними намірами. Фрідріх Шиллер».
  У міжнародному документі ЮНЕСКО «Декларація Землі (Хартія Землі)», схваленої 14.03.2000 року є важливі положення щодо впровадження ідей сталого розвитку: «Стверджувати віру у вроджене почуття гідності кожної людини і підтримувати віру в розумовий, творчий та духовний потенціал людства…». Радість від шукання і пізнання істини називається інтелектуальним почуттям, яке необхідно плекати від самого дитинства. Отож, тиждень зарубіжної літератури в закладі – це масштабне літературне свято, яке залучає кожного до процесу пошуку. Лiтература — вчитель, добрий друг вона, Завжди порадить щиро й допоможе. В ній людства мудрість зібрана земна, Тому вона — усе на світі може.
  Ведучі відкриття тижня Софія Дашина та Юлія Вапнярчук запропонували всім познайомитись з планом проведення тижня в паперовому та електронному варіантах та долучитися до цікавих заходів!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>